Ambasadorul Golovatiuc, oficial, de astăzi este șomer

Fostul ambasadorul la Moscova, Vladimir Golovatiuc, retras din funcția diplomatică după ce a fost implicat într-un scandal de hărțuire sexuală, a efectuat pe 6 septembrie o vizită la Moscova, unde a avut o întrevedere cu vice-ministrul de externe, Andrei Rudenko”.

Potrivit Deschide.md, reprezentanții Ministerului de Externe au declarat că este vorba despre o deplasare „de rămas bun”, pentru că ambasadorul a fost rechemat în conformitate cu hotărârea Guvernului.

Decretul președintelui Moldovei, Maia Sandu, cu privire la rechemarea socialistului Vladimir Golovatiuc din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Federația Rusă a fost publicat în Monitorul Oficial. Documentul a fost semnat acum o săptămână de șeful statului.

Amintim că fostul deputat PSRM și actualul ambasador al Moldovei în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, ar fi fost implicat într-un scandal legat de hărțuire sexuală a unei angajate din cadrul misiunii diplomatice de la Moscova. Din fericire, femeia a reușit să fugă din reședința ambasadorului.

Cazul ar fi avut loc la începutul lunii iulie. Atunci, Golovatiuc ar fi chemat-o pe angajata misiunii diplomatice sub un pretext inventat în apartamentul său care se află deasupra biroului de serviciu. Imediat după ce angajata a intrat în hall, Vladimir Golovatiuc a ieșit din biroul sau gol și excitat sexual. Doar datorită reacției rapide, angajata a reușit să scape din brațele ambasadorului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata