Andrei Năstase și-a amintim de 4 octombrie 2015: „Unii dintre cei care nu au fost „sunt” acum, la fel ca și atunci…La Putere!”

Ex-Președintele Platformei Demnitate și Adevăr (PPPDA) a publicat pe rețelele de socializare o imagine realizată cu 7 ani în urmă (04 octombrie 2015) și și-a adus aminte de acțiunile de protest din acea perioadă, fiind intitulate ca Marea Adunare Naţională.

„Instantaneu: 4 Octombrie 2015. Parte a istoriei recente, dată uitării și uitată premeditat. Le mulțumesc tuturor celor care au scris-o pentru înțelepciunea demonstrată atunci și mereu alături. Vă îmbrățișez!”, a scris Andrei Năstase.

Totodată, acesta a ținut să adauge și un comentariu la postarea sa de pe Facebook, accentuând că unii politicieni care se aflau în acea perioadă la putere, continuă și astăzi să ocupe funcții cheie în stat.
„PS: Ai fost și tu acolo? Dar pe 6 Septembrie 2015? Pe 13 Septembrie 2015? În 29 Noiembrie, același an? În Ianuarie 2016? Ați fost și voi, nu-i așa? Da, știu. Aproape toți am fost. Unii dintre cei care nu au fost „sunt” acum, la fel ca și atunci…La Putere!”, a mai scris Năstase.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata