Andrei Năstase și-a lansat propria aplicație telefonică

Fără sume enorme de bani pentru a cumpăra spațiu mediatic în scopul de-ași transmite propriile mesaje, cum o fac restul partidelor, Platforma DA a decis să-și creeze propria aplicație telefonică pentru a putea interacționa mai eficient cu cetățenii. Declarația a fost făcută de către Andrei Năstase astăzi, într-o ieșire la presă, care astfel și-a îndemnat susținători să descarce aplicația care-i poartă numele și s-o promoveze cât mai multor oameni.

„Așa cum am spus de mai multe ori, împreună cu colegii mei am decis să nu permitem minciunii, oportunismului, populismului politic și propagandei finanțate cu sume foarte mari de bani să pună în acest an președintele Republicii Moldova.

Anunț astăzi că lansăm o aplicație destinată telefoanelor mobile, menită să înlesnească comunicarea Platformei DA și a candidatului său la alegerile prezidențiale cu toți oamenii. Vrem să comunicăm deschis cu cât mai mulți cetățeni, indiferent de opțiunile lor politice.”

În context, Andrei Năstase s-a arătat foarte sigur că noul mod de a comunica cu oamenii va da roadele așteptate în cel mai scurt timp.

”Iată de ce am decis să căutam și alte căi prin care să spunem oamenilor adevărul. Sperăm să reușim astfel să aducem cât mai aproape mesajele și angajamentele Platformei DA și să contribuim cu adevărat la anularea efectelor devastatoare pe care le produce războiul hibrid la care este astăzi supus poporul nostru și țara noastră.”

Menționăm că aplicația Andrei Năstase este gratuită și poate fi descărcată de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrumente de comunicare, AppStore și GooglePlay.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata