Andrei Spînu nu neagă c-ar putea lupta pentru Chișinău: „Astfel de discuții sunt”

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, nu neagă că el ar putea fi candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile locale noi din municipiul Chișinău. În cadrul unei emisiuni de la TVC 21, vicepremierul a recunoscut existența unor astfel de discuții în cadrul partidului.

„-Eu nu cunosc și nu vreau să comentez aceste declarații. Eu cred că am obișnuit presa și am spus permanent și spun și acum, eu când voi avea ceva de comunicat – o voi face public și transparent cu toată lumea. – Dar ați candida, la o adică? -Trebuie să analizăm.”

Ulterior, Spînu a recunoscut că sunt, astfel de discuții în partid.

„ -Alegerile pentru Primăria Chișinăului sunt anul viitor. Trebuie să recunosc că sunt astfel de discuții în partid. -Discuții care promovează candidatura dumneavostră? -Nu, nu. Discuția  referitor la viitorul candidat la funcția de primar general de Chișinău din partea partidului. Astfel de discuții sunt. Când va fi o decizie finală cu siguranță va fi comunicată.”

Amintim că, primele zvonuri precum că Andrei Spînu va fi reprezentantul Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile locale noi din Chișinău au fost lansate chiar de fostul membru al PAS, Oleg Cernei.

Potrivit acestuia, Biroul Politic PAS, întrunit zilele trecute la Holercani de către șefa statului Maia Sandu „a decis ca dominatorul – Andrei Spînu – cel care a sărăcit toți cetățenii țării prin semnarea unui contract neghiob privind procurarea gazelor naturale cu Gazprom, să fie desemnat candidat la Primăria Capitalei”, a mai adăugat Cernei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata