Andrian Candu îi cere lui Igor Dodon să plece

O nouă săptămână, același scenariu în politica moldovenească. Iar capul de afiș a fost ținut, inclusiv, de grupul parlamentar Pro Moldova, care, după ce a refuzat să se prezinte la ședința Parlamentului, i-a cerut președintelui țării Igor Dodon să-și dea demisa. Astfel, în cadrul unei ieșiri la presă, Andrian Candu le-a sugerat moldovenilor să semneze și o petiție în acest sens.

„Pornim colectarea semnăturilor atât online, cât și fizic. În țară își vor desfășura activitatea și echipe de voluntari care vor colecta semnăturile în mod fizic. Vă rugăm frumos accesați pagina, găsiți colegii noștri prin țară, toți să semnăm, să colectăm cât mai multe semnături ca acest președinte să plece.”

Dar lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par în viziunea celor din Pro-Moldova, anunță deputatul socialist, Grigore Novac, care în replică a declarat că Candu vrea ca Dodon să plece pentru ca ei să scape de dosarele penale, pentru ca miliardul furat de nașul Plahotniuc, dar și de către și Șor, să rămână la ei și nu fie restituit statului, pentru ca Aeroportul furat de către ei, să rămână în buzunarul oligarhilor, pentru ca Vladimir Plahotniuc să captureze din nou Moldova, zic socialiștii, care mai spun că poporul însă nu-i va permite acest lucru, ci îi va răspunde: Candu, nu pleca, pușcăria-i casa ta!”, a concluzionat Grigore Novac.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata