Aproape 9.000 de ruși au fost uciși într-o săptămână. Zelenski: „19 -20 de ani – ce au văzut în viață, în afară de invadarea pământului străin?”

Preşedintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a mulțumit ucrainenilor prin intermediul unei noi înregistrări video, în cursul nopţii de miercuri spre joi, pentru că a zădărnicit planurile „perfide” ale Rusiei care i-a invadat ţara. Acesta s-a declarat mândru de rezistenţa „eroică” a ucrainenilor. Totodată, Zelenski a prezentat un nou bilanț al pierderilor ruse. Potrivit acestuia, aproape 9.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi în ultima săptămână, scrie replicamedia.

„Aproape 9.000 de ruși au fost uciși într-o săptămână. 19 ani, 20 de ani – ce au văzut în viață, în afară de invadarea pământului străin?”, – a spus șeful statului.

El a subliniat că Ucraina nu vrea să fie acoperită cu cadavre militare. „Du-te acasă cu toată armata ta. Spune-i comandamentului tău că vrei să trăiești, că nu vrei să mori…”, i-a îndemnat Zelenski pe ruși.

„Suntem o naţiune care a dejucat planurile inamicului într-o săptămână. Planuri scrise de ani de zile: perfide, pline de ură pentru ţara noastră, poporul nostru”, a spus Volodimir Zelenski într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata