Arina Spătaru a depus documentele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile primarului municipiului Bălți

Arina Spătaru a depus documentele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile primarului municipiului Bălți. Fostul deputat PPDA candidează independent.

Amintim că deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci, un alt candidat pentru fotoliul de primar la Bălți, a depus deja actele la Comisia Electorală Centrală pentru a fi înregistrat în cursa electorală. Până în prezent și-a mai anunțat intenția de a participa la scrutinul respectiv și fosta deputată PPDA, Arina Spătaru, care va candida, la fel, în calitate de candidat independent.

Totodată, CEC a înregistrat în cursa electorală și Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, acesta, urmând să înainteze un candidat oficial în următoarele zile.

Alegerile anticipate din municipiul Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie, după ce fostul primar, Renato Usatîi și-a anunțat demisia din cauza rezultatului modest obținut în cadrul scrutinul parlamentar din 11 iulie, inclusiv la Bălți.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata