Astăzi, începând cu ora 16:00, deputații se întrunesc pentru a decide ridicarea imunității celor doi deputați ai Șor, Denis Ulanov și Petru Jardan

Deputații din Parlamentul de la Chișinău se convoacă în ședință urgentă luni, 22 martie, pentru a decide dacă deputații Partidului Politic „Șor”, Denis Ulanov și Petru Jardan, vor fi lipsiți de imunitate parlamentară, în urma unor solicitări făcute vineri, 19 martie, de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului, programată pentru ora 16:00, este inclus doar subiectul cu privire la cererile înaintate de către procurorul general în legătură cu ridicarea imunității pentru cei doi deputați.

Membrii Comisiei juridice, numiri și imunități au aprobat, în ședința de vineri, 19 martie, prin vot secret, rapoartele asupra cererilor parvenite de la Procuratura Generală.

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a cerut vineri, 19 martie, în plenul Parlamentului, ridicarea imunității pentru anchetarea și arestarea deputaților Partidului „Șor” Petru Jardan și Denis Ulanov. Cei doi sunt cercetați în dosarul „fraudei bancare” pentru escrocherie și spălare de bani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata