Atenție, șoferi! Poliția anunță restricții de circulație în centrul capitalei, în legătură cu executarea unor lucrări de reabilitate a rețelelor de apeduct

Poliția Republicii Moldova anunță că în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitate a rețelelor de apeduct pe strada București, la intersecția cu strada Tighina, din 8 până la 9 octombrie, inclusiv, va fi parțial suspendat traficul rutier.

Astfel, transportul public, ruta de troleibuz nr. 28 va fi redirecționată:

Tur: str. Ceucari, str. Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Retur: str. Burebista, str. Sarmizegetuza, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin, bd. C. Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Transportul va fi redirecţionat pe străzile adiacente, iar poliţiştii vor acorda suportul necesar pentru fluidizarea traficului rutier pe segmentele de drum unde se circulă cu dificultate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata