ANRE a aprobat tarifele pentru furnizarea și prestarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către trei operatori din domeniu

În cadrul ședinței publice de vineri a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), au fost emise Avizele privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate pentru anul 2022 de către Î.M. ”Apă-Canal din Drochia” și Î.M. ”Servicii Comunal-Locative” Rezina.

De asemenea, potrivit ANRE, au fost aprobate tarifele pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către Î.M. „Apă-Canal” Căușeni pentru anul 2022, diferențiate pe categorii de consumatori, după cum urmează: serviciul public de alimentare cu apă potabilă – pentru consumatorii casnici în mărime de 14,00 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 26,55 lei/m3; serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate – pentru consumatorii casnici în mărime de 13,67 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 23,00 lei/m3.

Totodată, instituția precizează că hotărârea va intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata