Atenție, șoferi! Se suspendă traficul rutier pe unele străzi din capitală

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 25 octombrie 2022 – 31 octombrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe strada Armenească, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna. Potrivit Primăriei, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelei de apeduct și canalizare.

Astfel, pe perioada efectuării lucrărilor de reparație curentă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de autobuznr. 26 și nr. 28 – vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuznr. 162 și nr. 186 – vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, pe perioada 25 octombrie – 8 noiembrie 2022, va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Socoleni, tronsonul cuprins între str. Ceucari și Calea Orheiului, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a carosabilului din str. Socoleni.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, ruta de microbuz nr. 138, va circula de pe str.Vasile Alecsandri pe str. Veronica Miele, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, și în continuare pe traseul stabilit.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata