Andrei Năstase: „PAS-ul de astăzi nu este altceva decât tineretul peledemist de ieri”

PAS-ul este o organizație ocultă, extrem de secretoasă cu mecanismele puterii pe care le administrează astăzi după bunul lor plac. Declarațiile aparțin președintelui-fondator al Platformei DA, Andrei Năstase, care au fost făcute în cadrul unui interviu acordat pentru Curentul.md.

Potrivit lui, dacă astăzi îndrăznești să privești într-un alt mod decât cel agreat de PAS un anumit subiect, ești terminat.

„Ești rus, ești anti-european. Asta nu-i țară, este un simplu și foarte eficient POLIGON EXPERIMENTAL al propagandei. Eu m-am cam săturat să fiu țintă… M-am retras, îmi văd de școală și de carte, dar tot nu au loc unii de mine. Întrebare? De ce? Cu ce încurc și pe cine? Răspund tot eu. Cei mai „valoroși” și utili oameni sunt cei vulnerabili. Năstase nu a fost și nu este vulnerabil. Cu el nu se pot construi fel de fel de combinații. CEA MAI MARE SPAIMĂ A PAS-ului, ca și a lui Plahotniuc de altfel, au fost oamenii liberi și cu ceva creier în cap. Astfel de oameni sunt periculoși pentru mincinoși, ipocriți, oportuniști. Restul sunt utili. Întrebare? De ce fel de oameni are nevoie Republica Moldova pentru a părăsi o dată pentru totdeauna starea jalnică în care se află?”, se întreabă Andrei Năstase.

Totodată, acesta a accentuat că Republica Moldova nu poate fi salvată decât printr-o decizie personală și colectivă „că așa nu se mai poate continua.”

„Când Maia Sandu va pierde cel de-al doilea mandat, dacă va mai candida… va spune că au dat-o jos rușii și propaganda. Țineți minte această afirmație. Niciodată nu va spune că a fost incompetența de a conduce un stat, așa cum trebuia, în favoarea oamenilor și în favoarea parcursului sau spre Europa. Când vrei să faci ceva cu adevărat, faci. Demisia lui Harunjen…Vrea să facă la fel doamna Sandu cu cei care nu mai au nici tehnic și nici principial în funcții de conducere în RM? Nu, nu vrea! De ce? Nu știu.”, a mai spus Andrei Năstase.

Interviul integral al președintelul-fondator al Platformei DA, poate fi urmărit aici.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata