Badantă moldoveancă din Italia, hărțuită de un italian îndrăgostit. „Întoarce-te la mine!”

Un bărbat italian de 73 de ani din Roasio, provincia Vercelli, regiunea Piemont, a fost arestat după ce a fost prins hărțuind o îngrijitoare în vârstă de 64 de ani.

Femeia, de origine moldoveană, locuise în casa bărbatului până când a găsit un nou loc de muncă, în Biella, unde a devenit îngrijitoare pentru o altă persoană în vârstă.

Se pare că bărbatul era îndrăgostit de ea, dar sentimentele nu erau reciproce, chiar dacă între ei ar fi avut loc o relație, informează Notizia Oggi.

Femeia moldoveancă a îngrijit o persoană care locuia împreună cu bărbatul respectiv, dar după ce badanta s-a mutat la alt loc de muncă, bărbatul a început să o urmărească și să o hărțuiască.

El l-a acuzat de mai multe ori pe noul ei angajator că o angajase „la negru” și îi cerea în mod insistent femeii să se întoarcă la vechiul loc de muncă.

Italianul o urmărea deseori, iar tentativele de a o convinge să renunțe la noul loc de muncă deveniseră extrem de insistente.

La un moment dat, femeia a sunat la 112, reclamând că bărbatul se ascundea în afara reședinței persoanei în vârstă la care lucra și o aștepta să termine schimbul de lucru. Poliția a sosit la fața locului și l-a identificat pe bărbat ascuns în spatele unui vehicul parcat.

Îngrijitoarea le-a povestit polițiștilor că suferise presiuni psihologice intense din partea bărbatului, care dorea să reia relația lor sentimentală.

Dar nu s-a terminat aici. După acest episod, a urmat unul asemănător, care a culminat cu reținerea bărbatului și plasarea lui în arest la domiciliu.

Femeia a cerut ajutorul poliției când a observat din nou prezența bărbatului în afara casei în care lucra.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul de 73 de ani ascuns în spatele unui clopot de colectare a sticlelor, încercând să o urmărească pe femeie, care era vizibil agitată. Ea a relatat poliției despre comportamentul obsesiv și insuportabil al bărbatului.

După repetate incidente denunțate formal, sub coordonarea unui procuror substitut, bărbatul a fost arestat sub acuzația de comportament persecutoriu. El se află în arest la domiciliu, în așteptarea deciziei judiciare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata