Benzina se mai ieftinește cu câțiva bani, iar prețul motorinei crește cu 5 bani. Costul carburanților pentru acest weekend

Costul unui litru de motorină va crește și în următoarele trei zile, anunță Agenția Naționale pentru Reglementare în Energetică, în timp ce prețul unui litru de benzină standard va coborî nițel, pentru a doua oară la rând.

Astfel, potrivit ANRE, sâmbătă, duminică și luni, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 33.68 lei, cu 12 bani mai puțin decât astăzi.

Motorina standard, pe 18, 19 și 20 iunie, va putea fi comercializată la stațiile PECO din țară la un preț maxim de 32,29 lei per litru, cu 5 bani mai mult decât prețul pe care l-a avut în ultimele 24 de ore.

În condițiile date, prețul maximal de comercializare al benzinei și motorinei de tip standard, care este stabilit direct de către ANRE, rămâne ridicat față de începutul toamnei trecute, cu 13,48 lei per litru, în cazul benzinei A-95, și cu 14,53 lei per litru, în cazul motorinei standard.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata