Bilețchi: „AUR invită toate partidele unioniste la dialog, pentru a forma o listă națională la alegerile din iulie”

Alianța pentru Unirea Românilor din Republica Moldova invită toate forțele politice pro-românești și unioniste la dialog pentru a forma o listă națională în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Anunțul a fost făcut de președintele formațiunii, Vlad Bilețchi, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui Bilețchi, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) vine la Chișinău pentru a consolida mișcarea unionistă și nu pentru a o dezbina. Mai mult, liderul unionist a declarat că Alianța pentru Unirea Românilor este singurul Partid din România care a unificat spațiul politic românesc într-un proiect unitar care să-i cuprindă pe toți românii.

„Nu suntem ÎNCĂ un partid pe scena politică din Republica Moldova. Partidul Popular Românesc și-a schimbat denumirea în Alianța pentru Unirea Românilor pentru a da un suflu nou acestei formațiuni. Noi venim să facem o altfel de politică și nu ne implicăm în lupta clanurilor mafiote. Moldovenii așteaptă de la politicieni salarii și pensii mai mari, alocații, drumuri mai bune și au obosit de interesele ascunse și de lupta politică interminabilă. Tocmai de aceea, invităm partidele pro-românești să uite de orgolii și să ne așezăm la masa de dialog pentru a oferi cetățenilor o alternativă viabilă și o reprezentare unionistă în Parlamentul de la Chișinău”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din Republica Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata