Bill Gates, despre vaccinul anti-COVID și cipuri

Bill Gates a dezmințit teoria conspirației potrivit căreia unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii ar intenționa să folosească un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor, într-un interviu oferit pentru un post american de televiziune.

Fondatorul Microsoft a anunţat că fundaţia care îi poartă numele va contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajuta ţările sărace să lupte împotriva pandemiei de COVID-19.

„Nu e nicio legătură între vaccin și orice alt fel de dispozitiv de urmărire. Nu știu de unde vine asta. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, potrivit Forbes, a fost de-a lungul timpului subiectul multor teorii ale conspiraţiei. După izbucnirea pandemiei de COVID-19, conspiraţioniştii au susţinut că el este, de fapt, în spatele apariţiei noului coronavirus, având ca scop reducerea populaţiei la nivel mondial.

Statele Unite rămân în continuare cea mai afectată țară de pandemia Covid-19 la nivel global. Țara a trecut deja de patru milioane de infectări, dintre care peste 147.000 au murit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata