După acuzațiile lui Emilian Crețu, PAS susține actualul primar din Negureni

Biroul Permanent Naţional PAS anunță că s-a sesizat în privinţa desemnării candidatului la funcția de primar în satul Negureni, raionul Teleneşti, la alegerile locale din toamna anului 2023. Drept urmare, formațiunea menționează că a decis invalidarea desemnării candidatului, iar în urma consultărilor cu Organizația Teritorială PAS Telenești, îl va susține pe Ion Popa, actualul primar al localității.

 

„Biroul Permanent Naţional PAS s-a sesizat în privinţa desemnării candidatului la funcția de primar în satul Negureni, raionul Teleneşti, la alegerile locale din toamna anului 2023 şi comunică următoarele:

– Nu a fost respectată procedura statutară cu privire la desemnarea și anunțarea candidatului la funcția de primar;

– Biroul Permanent Național al PAS a decis invalidarea desemnării candidatului la funcția de primar în satul Negureni, raionul Telenești;

– Biroul Permanent Național, în urma consultărilor cu Organizația Teritorială PAS Telenești, va propune susținerea lui Ion Popa la funcția de candidat pentru funcția de primar al satului Negureni, raionul Telenești.

Asigurăm susținătorii Partidului Acțiune și Solidaritate că vom acționa și în continuare în conformitate cu normele statutare și urmând interesul cetățenilor”, menționează reprezentanții formațiunii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata