Bolea, deputat PAS: „Suntem tratați în spitale, care, de fapt, nu au toalete. Și toate acestea sunt din cauza faptului că politicienii, în ultimii 30 de ani, nu s-au angajat în obligațiile lor directe, nu au guvernat statul, ci au furat pur și simplu”

„Suntem tratați în spitale, care, de fapt, nu au toalete. Și toate acestea sunt din cauza faptului că politicienii, în ultimii 30 de ani, nu s-au angajat în obligațiile lor directe, nu au guvernat statul, ci au furat pur și simplu”, a declarat Vladimir Bolea, deputat PAS, în cadrul evenimentului de lansare în campania electorală de la Bălți a lui Boris Marcoci.

„Dragi locuitori din Bălți, toată Moldova se schimbă. Cetățenii, pentru prima dată, au cerințe legale pentru calitatea politicienilor care merg la funcția de primari, prim-miniștri, deputați.
Ne-am angajat să eradicăm o practică atât de proastă a furtului de bani publici. Când alegeam un candidat pentru orașul dvs., căutam o persoană cu experiență în construcția și funcționarea infrastructurii urbane, căutam o persoană cinstită și decentă, o persoană cu voință și caracter”, a mai spus Bolea.

Evenimentul de lansare în campania electorală a candidatului PAS la funcția de primar Bălți, Boris Marcoci a avut loc ieri. Marcoci este primul în buletinul de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata