Boston, de neoprit în NBA

Boston continuă seria de invincibilitate în Liga Nord-Americană de baschet masculin. Campioana en-titre din NBA a ajuns la șase victorii consecutive după ce în această dimineață a câștigat cu 108-87 duelul cu Charlotte.

Chiar dacă a evoluat în deplasare, echipa pregătită de Danny Ainge a făcut un joc bun în prima repriză, când s-a impus, scor 30-20. După reluare, Celtics a cedat la limită, 22-23. Hotărâți să joace ultima parte fără emoții, oaspeții s-au impus în runda a treia, 33-24, iar pe final au câștigat cu 23-20.

La individual, Tatum, de la Boston, a fost cel mai bun jucător, cu 23 de puncte, nouă recuperări și o pasă decisivă. În urma acestui succes, Celtics a rămas prima în Divizia Atlantic, având cu o victorie mai mult decât a doua clasată, Toronto Raptors.

De menționat că în celelalte trei meciuri disputate în această dimineață s-au înregistrat următoarele rezultate, San Antonio Spurs – Oklahoma, 121-112, Pheonix Suns – Miami Heat, 108-124 și Los Angeles Clippers – Portland, 107-101.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata