Cavcaliuc, după ce Costiuc i-a acuzat pe membrii „PACE” că i-ar fi stropit mașina cu verde briliant: „Vrea doar să strângă like-uri”

Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, neagă complicitatea membrilor sau a altor simpatizanți ai partidului său la incidentul petrecut cu liderul partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, care s-a pomenit cu mijlocul de transport stropit cu verde de briliant. „A făcut asta pentru a se autovictimiza și a strânge like-uri pe Facebook”, a comentat situația Cavcaliuc.

Liderul Partidului „Democrația Acasă” a declarat astăzi că membrii formațiunii politice PACE i-au stropit mijlocul de transport cu verde de briliant. Vasile Costiuc a menționat, într-o intervenție live pe Facebook, că incidentul ar fi avut loc noaptea trecută, în timp ce microbuzul său era parcat în fața casei.

Totodată, liderul Partidului „Democrație Acasă” a spus că ar mai fi primit și alte semne de avertizare în ultimul timp.

Amintim, pe 6 aprilie, membri ai Partidului PACE l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, care, în consecință, a ajuns la spital. Pe acest caz au fost deschise două cauze penale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata