Ceban, despre pilonii căzuți pe Viaduct: „Oamenii au ca scop să mă atace pentru faptul că am anunțat despre lansarea – MIȘCĂRII ALTERNATIVA NAȚIONALĂ”

Specialiștii vor analiza pilonii montați pe podul Viaduct și vor propune soluții în continuare. Asta a declarat primarul Capitalei Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei. Edilul a solicitat responsabililor să verifice starea pilonilor din fiecare regiune și sa vină cu informații unde trebuie schimbați sau unde trebuie reparați de urgență.

Ceban s-a arată indignat și dezamăgit de unele comentarii apărute în spațiul public pe marginea incidentului produs pe podul Viaduct. Ceban a subliniat că aceste comentarii sunt „un atac asupra sa pentru că a lansat Mișcarea Alternativă Națională.

(Ion Ceban, primarul general al capitalei)

„Am văzut ieri prostia unor deputăței care au menirea de a scuipa venin și au făcut haz de necaz pe acest caz grav. Oamenii au scopul să mă atace pentru că am anunțat despre Mișcarea Alternativă Națională, nu pentru că-i doare de problemele orașului sau ale țării. Specialiștii vor analiza pilonii de pe Viaduct și vor propune soluții”.

Ieri, doi piloni de electricitate au căzut pe viaduct în sectorul Botanica, după ce un troleibuz a agățat funia de oțel și a tras după sine doi piloni de susținere a rețelei de contact. Circulația rutieră a fost blocată preț de câteva ore.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata