Chelsea, din nou, între primele 4 echipe din Anglia

După două înfrângeri consecutive suferite, într-un mod surprinzător, în Premier League, Chelsea a revenit pe loc de Liga Campionilor, datorită victorie cu 3-0 reușită în fața lui West Brom.
Cu Giroud titularizat, pentru prima dată, echipa lui Antonio Conte a deschis scorul, prin Hazard, care a punctat dintr-o pasă primită de la fostul vârf al lui Arsenal. Chelsea și-a majorat diferența după reluare, când Moses a șutat din câțiva metri, la o fază în care apărarea adversă a fost făcută șah-mat. Întâlnirea de, luni seara, a fost cea care i-a permis lui Hazard să-și redemonstreze calitățile sale extraordinare. Iar jucătorul belgian nu a ezitat să facă acest lucru și și-a trecut în cont dubla, în minutul 71, când a punctat, de această dată, dintr-un assist oferit de celălalt vârf al londonezilor, Morata.
După acest succes, Chelsea are 53 de puncte la activ, cu trei mai puține decât a doua clasată, Manchester United. Cu toate acestea, diferența față de liderul, Manchester City rămâne una imensă, nu mai puțin de 19 puncte.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata