Chelsea rămâne fără antrenor, chiar dacă a avut parte de un final de sezon bun

Chelsea și Mauricio Pochettino au ajuns la o înțelegere în privința rezilierii amiabile a contractului. Tehnicianul argentinian s-a aflat în discuții cu șefii clubului londonez în ultimele două zile și ar fi acceptat să plece în dimineața zilei de marți.

Mauricio Pochettino a încheiat „pe val” sezonul alături de Chelsea, clasându-se pe locul 6 în Premier League și calificându-se în cupele europene. „Albaștrii” au avut un final de sezon excelent, cu 10 victorii în ultimele 15 etape.

Pochettino și Chelsea au salvat in extremis un sezon care părea compromis, la fel ca cel precedent, dar tinerii jucători de pe Stamford Bridge au început să arate mai multă maturitate în joc, iar rezultatele au început să apară și pentru fosta campioană a Europei.
Se pare că toate acestea nu au fost de ajuns ca Mauricio Pochettino să continue pe banca londonezilor și din sezonul viitor. Acesta era „amenințat” cu demiterea încă de la jumătatea actualei stagiuni, când Chelsea era la mijlocul ierarhiei în Premier League și pierduse finala Cupei Ligii Angliei.

Londonezii vor începe imediat căutarea noului antrenor. Aceștia se vor orienta spre tehnicieni tineri, iar mai multe surse indică unele nume interesante, precum Sebastian Hoeness de la Stuttgart, Kieran McKenna de la Ipswich, sau Michel de la Girona.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata