Chicu: „Doamna Sandu, demiteți acest guvern incompetent”

După ce deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a dat vina pe Banca Națională pentru o rată a inflației record, de 27%, Ion Chicu o îndeamnă pe Maia Sandu să demită actualul guvern, pentru că, spune el, anume acesta ar fi de vină pentru creșterea prețurilor.

„Poți învinui această instituție acaparată totalmente de străini de ce vrei, numai nu de evoluția prețurilor. Responsabil de inflația dublă în RM față de cea europeană este lipsa guvernării în țară. Țara pur și simplu nu se guvernează. Oamenii aleși de popor pentru a guverna țara fac orice, numai nu guvernează, nu gestionează procesele economice și sociale. Nu a mai fost un asemenea haos în ministere și instituții niciodată în istoria modernă a țării noastre”, susține Chicu.

„Dna Maia Sandu, nu este posibil doar prin PR ieftin și piruete politice să administrezi o țară. Dacă doriți să păstrați această țară pe hartă și poporul nostru pe acest pământ, luați decizia potrivită în aceste cinrsumstanțe – demiteți acest guvern absolut incapabil. Arătați că vă pasă de această țară mai mult decât de imaginea politică a colegilor Dvs”, a mai adăugat fostul premier.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata