Comitetul Executiv al PSRM a avut o ședință comună cu deputații socialiști. Ce subiecte au abordat

Comitetul Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a avut o ședință comună cu deputații socialiști, care fac parte din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament.

Potrivit unui comunicat de presă al PSRM, în cadrul ședinței au fost stabilite prioritățile partidului pentru perioada imediat următoare și trasate sarcinile în vederea realizării obiectivelor propuse.

Amintim că, fostul președinte al țării, Igor Dodon, a revenit la cârma Partidului Socialiștilor. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Republican al formațiunii. Modificările în componența nominală a Comitetului executive au fost făcute de către Vlad Batrîncea, secretarul executiv al PSRM. El a propus ca în poziția sa să fie desemnat fostul lider socialist, Igor Dodon.

În cadrul ședinței, Consiliul Republican al PSRM a mai decis ca Vlad Batrîncea să fie înaintat în calitate de președinte al fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, iar Zinaida Greceanîi să fie aleasă în funcția de Președinte de Onoare al PSRM.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata