Conday.md – primul portal media despre construcții și amenajări din țară

În luna noiembrie a anului curent a fost lansată prima platformă media online dedicată industriei construcțiilor și amenajărilor, www.conday.md. Conținutul publicat pe respectivul site este destinat, în special, profesioniștilor care activează în această sferă, dar și tuturor celor interesați de domeniu.

Misiunea noii platforme este de a oferi specialiștilor și companiilor din industrie un spațiu de exprimare și promovare, fapt care a determinat viziunea Conday Media, și anume – de a prezenta și reprezenta întreaga piață a construcțiilor și amenajărilor din Republica Moldova.

Platforma va transmite cele mai importante noutăți din această nișă, asigurând un minim de informații atât pentru profesioniștii și companiile din domeniu, cât și pentru potențialii lor clienți. Produsele media includ, dar nu se rezumă la: interviuri, reportaje, știri și articole tematice. De asemenea, pe www.conday.md veți găsi compartimentul „JOBS & CV”, unde vor fi publicate periodic anunțuri de angajare, dar și CV-urile specialiștilor din țară.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata