Crește bilanțul morților în Grecia, în urma incendiilor de vegetație. Un crescător de animale a fost găsit ars într-o baracă

Bilanţul morților în urma incendiilor de vegetaţie din Grecia ajunge la trei, ultima victimă cunoscută fiind un crescător de animale, găsit ars într-o baracă, transmite Digi24.ro

Doi piloţi greci au murit marţi după ce avionul lor care lupta împotriva incendiilor de vegetaţie s-a prăbuşit, ei fiind primele victime ale flăcărilor care au distrus case şi au determinat evacuarea turiştilor din Rodos. Bărbaţii aveau 34, respectiv 27 de ani.

Radiodifuzorul de stat ERT a anunţat separat că trupul unui crescător de animale în vârstă de 41 de ani, dispărut încă de duminică, a fost găsit ars într-o baracă într-o zonă greu accesibilă din Evia.

Sute de pompieri, ajutaţi de forţe din Turcia şi Slovacia, se luptau cu flăcările care au făcut ravagii pe insula Rodos începând de miercuri şi au reapărut, în condiţii de vânt şi căldură. Mai multe zboruri de urgenţă urmau să ducă turiştii acasă.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata