Cum afli categoria de vulnerabilitate, dacă te-ai înscris pe compensatii.gov.md

Persoanele care s-au înregistrat pe platforma compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate energetică, accesând site-ul și verificându-și cabinetul personal. Astfel, dacă cererea de compensații a fost acceptată, cei înscriși pot observa în dreapta o flacără de o anumită culoare și cu o literă, care indică gradul de vulnerabilitate.

Cei care nu vor fi de acord cu gradul de vulnerabilitate vor putea depune o contestație.

„Dacă solicitantul nu este de acord cu categoria, poate scrie o cerere motivată la Ministerul Muncii și noi vom analiza aceste cazuri, vom vedea ce s-a întâmplat, caz după caz și dacă sunt necesare intervenții din partea noastră”, a spus anterior, pentru TV8, secretara de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Corina Ajder.

Dacă nu ați apucat să vă înregistrați pe compensatii.gov.md, pentru a beneficia de facturi mai mici la energie, o mai puteți face, însă ajutorul la contor va fi acordat începând cu luna următoare.

Compensațiile la energie vor fi acordate doar gospodăriilor care se vor înregistra pe platforma compensatii.gov.md.

Cei care au întrebări despre programul de compensații la energie „Ajutor la contor” sau care întâmpină dificultăți la înregistrarea cererii online, pot apela Linia verde 0 8000 5000 sau scrie pe adresa de e-mail: [email protected]. În regim normal, Linia verde activează de luni până vineri, de la 10:00 până la 20:00, iar sâmbăta – de la 10:00 până la 16:00.

Urmărește și
1 Comentariu
  1. Zinaida spune

    Ungureanu 1962

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata