Deputați PAS, în discuții cu parlamentari britanici. Ce subiecte au fost abordate

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, Dan Perciun și Andrian Cheptonar, aflați într-o vizită de lucru în Marea Britanie, au avut la Londra mai multe întrevederi cu parlamentari britanici. Au discutat cu deputatul Darren Jones, șeful Comitetului Industrie, Business, Energie, cu șeful Comitetului de Apărare, Tobias Ellwood, dar și cu deputatul Stephen Doughty, Shadow Minister for Europe.

Parlamentarii moldoveni s-au întâlnit și cu membrii grupului de prietenie Moldova – Marea Britanie din Parlamentul britanic, în frunte cu Wayne David. Principalul subiect abordat în cadrul discuțiilor a fost susținerea financiară și politică a țării noastre.

Tot astăzi, delegația Parlamentului Republicii Moldova a discutat cu membrii Camerei de Comerț Britanice despre modalitățile de a intensifica comerțul între cele două țări.

„Scopul nostru este să sensibilizăm publicul și decidenții britanicii despre importanța Republicii Moldova în securitatea regională și europeană. Susținerea Republicii Moldova nu înseamnă doar susținerea cetățenilor moldoveni, ci și o investiție în securitatea țării lor și a continentului european”, a menționat deputatul Radu Marian, președintele Comisiei economie, buget și finanțe.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata