Deputații Partidului ȘOR boicotează ședința Parlamentului: „O șezătoare de partid a marionetelor din PAS”

Fracțiunea Partidului „ȘOR” nu va participa la ședința specială a deputaților, convocată pentru astăzi de șeful legislativului Igor Grosu. Potrivit liderului formațiunii, deputatul Ilan Șor, această reuniune nu este altceva decât o ședință de partid, iar rolul ei este de a simula democrația.

Șeful parveniților din PAS, Igor Grosu, și-a convocat joi deputații la o nouă șezătoare de partid în Parlamentul Repubicii Moldova. Întrebarea e de ce în Parlament și nu la vila de la Holercani sau pe malul unui iaz undeva, la Condrița de exemplu? Probabil încearcă să mai facă un simulacru de democrație și să creeze impresia că decizile pe care le adoptă exprimă voința poporului. Nu, acest Parlament nu exprimă voința poporului, dimpotrivă, vine în contradicție flagrantă cu ea. Pentru că tot ce votează majoritatea PAS în Parlament este antinațional și antipopular. Deputații PAS nu-i mai reprezintă nici măcar pe cei care i-au votat, sunt total nereprezentativi”, susține Ilan Șor, într-o înregistrare video postată pe Facebook.

În context, el afirmă că ședința neordinară, convocată de Grosu, reprezintă o nouă farsă, iar fracțiunea Partidului „ȘOR” nu va participa la ea.

Probabil, vor să-și mai majoreze niște salarii și să-și mai legifereze noi scheme, pentru a jecmăni această țară. Și, eventual să arunce niște fărâmituri poporului, de pe masa lor boierească. Noi nu vom participa la această farsă, pentru că această creatură galbenă trebuie alungată. În loc să venim la petrecerile voastre ieftine, noi vom chema lumea în stradă, pentru a vă scoate din instituțiile statului, ca pe niște potăi răpănoase, care pângăresc pământul Moldovei”, a spus Ilan Șor.

Astfel el a reiterat îndemnul către cetățeni, să vină vineri, în fața Președinției, la ora 12:00, la o amplă acțiune de protest, pentru a pune bazele demolării actualului regim.

Amintim că, ședința plenară a Parlamentului din 8 septembrie 2022, poate fi urmărită live aici.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata