Detalii de la accidentul de coșmar de la Fălești. Tânăra își oficializase căsătoria cu puțin timp în urmă

Coliziune de coșmar în raionul Fălești. Vă atenționăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional. O tânără de 21 de ani a decedat după ce o mașină a lovit-o violent, chiar pe trecerea de pietoni. Groaznicul accident s-a produs în seara de 28 ianuarie, în centrul satului Călugăr.  Imaginile de la fața locului au fost expediate de adresa redacției noastre de către un urmăritor.

În secvența video se poate observa cum tânăra cedează trecerea unui automobil după care începe traversarea pe zebră. Când a ajuns aproape de jumătatea trecerii, o mașină a spulberat-o la propriu de pe șosea. Impactul a fost atât de violent că victima a fost proiectată într-un șanț de la marginea drumului. Din nefericire, tânăra a decedat pe loc, până la sosirea ajutoarelor.

Potrivit localnicilor, recent, tânăra și iubitul ei și-au oficializat căsătoria la starea civilă și s-ar fi cununat și la biserică, după care tânărul soț a plecat la muncă peste hotare pentru a aduna bani de nuntă. Mama tinerei la fel, se află la muncă peste hotare. Tot martorii spun că în automobilul care a provocat accidentul se aflau, pe lângă șofer, soția lui și doi copii minori. Aceștia au scăpat nevătămați însă au suferit un șoc puternic.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata