DOC//Consilierii PSRM dintr-o localitate din Soroca anunță că părăsesc partidul

Cinci consilieri de la Partidul Socialiștilor din localitatea Zastînca din Soroca au anunțat că au părăsit formațiunea și se declară neafiliați, semnând o declarație în acest sens. Reprezentanții PSRM spun că plecarea consilierilor „este un caz intern”.

Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor”, se arată în declarația semnată, potrivit Observatorul de Nord.

Echipa de consilieri au mai menționat că nu sunt de acord cu politica promovată de PSRM și, cu regret, anunțăm că și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului. „Noi, consilierii locali ai Partidului Socialiștilor din satul Zastînca nu mai vedem motivul pentru care să continuăm să facem parte dintr-un partid cu viziuni politice neclare și interese personale”, au precizat aceștia.

 

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata