DOC/ Plângere la Procuratura Anticorupție pe numele unui ministru PAS. Cavcaliuc: Am deconspirat o schemă de corupție de milioane

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a depus o plângere la Procuratura Anticorupție pe numele ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, din motiv că ar deconspirat o schemă de corupție de milioane, cu implicarea ministrului PAS.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cavcaliuc menționează că s-a adresat oficial către Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pentru a face lumină în acest caz și „sper să nu se lase influențată politic de cei din PAS și solicit investigarea informațiilor prezentate public în acel demers și probele din anexă”. 

În același timp, liderul PACE a precizat că șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu și șeful-adjunct al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Grigore Guzun, ar fi, de asemenea, co-autori ai schemei de corupție pusă la cale de Andrei Spînu.

„Sper, ca prin această acțiune de prevenire a marilor scheme de corupție a celor din PAS, partidul PACE va păstra în proprietatea publică ceea ce hotii vor sa vândă, iar banii să-i folosească pentru finanțarea ilegală a partidului PAS și în special campania electorală la funcția de Primar General al capitalei.  Sper ca Spînu, Cernăuțeanu și Guzun, vor fi trași la răspundere conform legii.  Iar eu și PACE, vom continua lupta cu acești hoți din PAS, folosind toate instrumentele legale pentru a preveni și documenta fiecare caz de corupție a celor din PAS”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata