Dodon: „Criza în care ne împinge insistent președintele Maia Sandu afectează în mod acut domeniile social și economic ”

PSRM reiterează deschiderea la dialog cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare, declară Igor Dodon, care afirmă că scopul formațiunii este de a găsi soluția cea mai eficientă pentru depășirea acestei crize și luarea măsurilor urgente pentru a îmbunătăți viața de zi de zi a cetățenilor.

Dodon spune că, chiar astăzi, PSRM va contacta reprezentanții celorlalte fracțiuni și grupuri parlamentare pentru a începe un dialog.

Liderul Socialiștilor mai spune că, din cauza poziției șefului statului, țara noastră intră într-o criză politică și constituțională profundă, marcată prin creșteri în lanț la prețuri.

„Criza în care ne împinge insistent președintele Maia Sandu afectează în mod acut domeniile social și economic și , ca urmare, se înrăutățește viața fiecărui cetățean al țării. Aprofundarea și prelungirea perioadei în care Moldova se va afla în totală incertitudine doar vor accentua problemele pentru oameni”, a conchis, într-o postare pe Facebook, președintele PSRM.

Amintim, aseară, după un briefing de presă, președintele Maia Sandu a declarat că „nu are de gând să lase țara pe mâinile celor din PSRM și Șor”, lăsând să se înțeleagă că nu va ține cont de decizia Curții Constituționale.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata