Dodon, despre paza de stat acordată Domnicăi Manole: „Este o răsplată oferită de Maia Sandu pentru dizolvarea Parlamentului”

Liderul socialiștilor Igor Dodon o acuză pe președinta Maia Sandu că i-a acordat președintelui Curții Constituționale (CC) Domnica Manole pază de stat drept răsplată pentru decizia privind dizolvarea Parlamentului.

„Este o decizie ciudată, nici un președinte al CC în diferite perioade și mai complicate nu a avut pază de stat. Pare a fi o răsplată a Maiei Sandu pentru Domnica Manole, după ce a fost luată o decizie în favoarea președintelui”, a declarat Dodon la NTV Moldova.

Domnica Manole beneficiază de pază de stat din 20 aprilie, declarând că nu se simte în siguranță după declarațiile unor politicieni care au comentat ultimele decizii ale Curții Constituționale.

„Pe data de 15 aprilie curent, am observat persoane suspecte în preajma domiciliului meu, pe care le-am mai observat anterior și care nu locuiesc acolo. De asemenea, pe 16 aprilie, am fost șicanată în trafic de câteva ori, lucru care nu mi s-a mai întâmplat în trecut. În aceeași ordine de idei, vă informez că mi s-au mai întâmplat unele lucruri care mi s-au părut stranii, dar despre care nu pot să vă vorbesc acum”, a declarat Manole.

Sursa: Cotidianul.md

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata