Doi bărbați din Criuleni și Chișinău, condamnați la pedepse sub formă de închisoare pentru comiterea mai multor episoade de furt

Prin sentința Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani din 04 octombrie 2022, doi bărbați cu vârsta de 31 și respectiv 27 ani, domiciliați în mun. Chișinău și or. Criuleni, au fost condamnați la pedepse sub formă de închisoare pentru comiterea sustragerilor pe teritoriul mun. Chișinău.

Așadar, bărbatul în vârstă de 31 ani a fost condamnat la 7 ani închisoare pentru săvârșirea a 5 episoade de furt. Mai exact, acesta a fost învinuit că în perioada lunilor iulie-august 2020 a pătruns în mai multe blocuri locative din mun. Chișinău,  de unde a sustras pe ascuns 4 biciclete, cauzând proprietarilor un prejudiciu în valoare totală de 11 850 lei.  La fel, bărbatul vizat a mai fost acuzat și de un jaf, comis în august 2020 pe str.Muncești din mun. Chișinău, unde în mod deschis a sustras un telefon mobil de la un minor, în valoare totală de 4000 lei.

Pe când cel de-al doilea bărbat în vârstă de 27 ani a fost condamnat la 2 ani și 6 luni  de închisoare pentru săvârșirea unui episod de furt în complicitate cu primul bărbat.

Persoanele condamnate nu sunt la prima abatere de ordin penal, acestea fiind condamnate recent pentru comiterea unor infracțiuni similare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata