Droguri de circa 1 000 000 lei, sechestrate de la un bărbat din Sângera

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de Poliție, ar fi neutralizat activitatea infracțională a unui bărbat din Sângera, cu vârsta de 46 de ani, la care au fost depistate droguri în valoare estimativă de 1.000.000 lei. Potrivit informațiilor, bărbatul este membru al unui grup criminal organizat, specializat în cultivarea și vânzarea drogurilor de tip marijuana în Chișinău.
Urmare a perchezițiilor la domiciliul acestuia, precum și în ascunzișurile improvizate, au fost depistate și ridicate peste 5 kg de droguri – muguri de marijuană, plante de cânepă, hașiș – 3500 pliculețe pentru vânzarea lor, cântare electronice la scara mică, telefoane mobile folosite în activitatea infracțională, precum și mijloace financiare care ar fi fost obținute în urma vânzării drogurilor –  25.000 lei  și 2.700 euro.

Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a dispus aplicarea sechestrului asupra drogurilor și accesoriilor ridicate, precum și plasarea bărbatului în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata