După o săptămână cu vreme posomorâtă, ploi și temperaturi scăzute, în weekend, vremea va fi frumoasă

Vom avea un nou weekend în luna aprilie cu vreme frumoasă, soare pe cer și valori termice aproape de cele normale pentru acestă perioadă a anului. Cel puțin asta ne promite Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, mâine maxima aerului va urca până la +16 grade, cerul va fi parțial senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Mai exact, legat de temperatura aerului resimțită sâmbătă, la Nord, valorile termice vor urca până la +14 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +15 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de +16 grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +1 și +6 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic și duminică, vremea de afară va rămâne la fel de frumoasă, cu soare pe cer, vânt care va sufla slab și moderat și valori termice care ne vor bucura din plin.

Totuși, mai anunță sinopticienii, instabilitatea atmosferică va reveni în prim-plan, începând cu debutul săptămânii viitoare, când, pe întreg teritoriul țării, vor reapărea norii negri, respectiv, pe arii restrânse, va ploua. Cu toate acestea, maxima aerului nu va avea de suferit.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata