După refuzul CEC, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor s-a adresat la Curtea de Apel și cer sancționarea PAS cu privire la folosirea imaginii Maiei Sandu în electorală

Blocul Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor s-a adresat la Curtea de Apel privind folosirea imaginii Maiei Sandu de către PAS în campania electorală. Asta după ce Comisia Electorală Centrală a anunțat că solicitarea nu ține de competența CEC.

Potrivit documentului, ședința în care va fi analizată solicitarea Blocului PCRM-PSRM împotriva CEC va avea loc în data de 17 iunie.

Amintim că Blocul Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor reclamă că Partidul Acţiune şi Solidaritate foloseşte imaginea preşedintelui Maia Sandu în campania electorală. Aceştia au depus o sesizare la CEC după ce PAS a distribuit pliante în care apare fotografia şefului statului.

În acest context, membrii Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor au cerut ca Partidul Acţiune şi Solidaritate să fie obligat să lichideze stocul de ziare electorale şi să primească un avertisment pentru faptul că au folosit imaginea preşedintelui Maia Sandu. Este vorba despre un tiraj de 100.000 de pliante.

 

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata