După Uniunea Centristă și PNL, încă un partid își anunță susținerea pentru Platforma DA

Partidul pentru Oameni, Natură și Animale anunță susținerea în aceste alegeri parlamentare pentru PPDA. Anunțul a fost făcut de liderul acestei formațiuni extraparlamentare, Ion Dron, care a figurat în calitate de candidat la alegerile parlamentare pe lista Partidului Democrația Acasă.

Ulterior Dron a fost scos din lista candidaților pe motiv că era în incompatibilitate, fiind păstrată și calitatea de membru al altui partid.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

(Ion Dron, președinte PONA)

„Scopul conferinței de astăzi este de a face public apelul de a vota Platforma DA, pe 11 iulie, 2021, în ziua votului pentru alegerile parlamentare anticipate. Partidul PONA susține eforturile partidului Platforma DA de accedere în Parlament, fiind că, la fel ca și noi, acest partid sprijină toate valorile noastre tradiționale, familia, biserica, datina, vatra, comunitatea”.

Așadar, până acum, în afară de PONA, alte două partide și-au declarat sprijinul pentru Platforma DA, la aceste alegeri parlamentare. Este vorba despre Uniunea Centristă din Moldova și Partidul Național Liberal. Aceștia au anunțat că decizia respectivă a fost determinată de convingerea că un Guvern format din PPDA și PAS, coaliție ce ar trebuie să rezulte în urma acestui scrutin, ar fi cel mai bun rezultat al parlamentarelor din această vară.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, în buletinul de vot, Partidul Platforma DA va ocupa poziția a noua.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata