Ecolux continuă să conducă clasamentul Seriei Naționale de minifotbal din Moldova

Ecolux continuă să conducă clasamentul Seriei Naționale de minifotbal din Moldova, chiar dacă în meciul disputat în runda a zecea, împotriva celor de la TehMet, a scos doar o remiză, 3-3.

Favorită, cel puțin statistic, Ecolux a reușit o primă repriză bună, intrând la pauză în avantaj, 3-1. Totuși, spre surprinderea tuturor, TehMet a terminat neînvinsă, după ce-a marcat de două ori în partea secundă, evitând astfel înfrângerea, care ar fi fost a patra din acest sezon.

Echipa a ajuns la al treilea egal consecutiv din cauza ratărilor nepermise, cred cei de la Ecolux.

„Dacă am fi marcat pentru 4-1, eu cred că meciul ar fi fost închis. Ei însă au revenit pe teren motivați și și-au făcut bine treaba. Noi, ba am ratat, apoi două șuturi au fost două goluri. Pentru câteva echipe, remiza este ca și victoria. Pentru noi însă este ca și o înfrângere.”

 

La rândul lor, jucătorii lui TehMet au spus că rezultatul este unul echitabil pentru toți.

„ –A fost un meci bun. Am început cam greu, dar ne-am revenit după reluare și până la urmă am scos un rezultat pozitiv pentru noi. –Rezultatul este echitabil? – Da! Am revenit de la 1-3 la 3-3. Pe final o ocazie imensă, dar am ratat. Ei tot ne-au iertat la urmă. De aceea cred că ambele echipe au meritat câte un punct după acest meci.”

 

Spectacol pe măsura așteptărilor, goluri fabuloase și combinații de toată frumusețea au oferit și jucătorii echipelor Nistru și Volta, într-un duel care s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-3, reușita decisivă fiind semnata de Andrei Negara.

 

Ce ține de duel orgoliilor cu un istoric al întâlnirilor directe, cel dintre Pelliron și MAIB, acesta s-a încheiat fără goluri, scor 0-0, chair dacă ambele formații au avut ocazii clare de a marca. Nu le-a reușit, deoarece portarii au fost la înălțime sau jucătorii din teren au ratat cu nonșalanță.

Menționăm că în etapa a XII-a, care se va desfășura duminică, 20 martie, pe terenurile de la Urban Arena din Chișinău, sunt programate duelurile: Red Devils – Mold Progress Durlești, TehMet – Nistru, MAIB – Dynamis și Volta – Pelliron.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata