Ex-deputatul Platformei DA care a suferit recent un atac de cord, a fost externat din spital: „Mulțumesc Domnului că sunt bine”

Fostul deputat al Platformei DA, Chiril Moțpan, care a suferit recent un atac de cord, susține că a fost la un pas de moarte, însă „au intervenit la timp soția și medicii”. Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta susține că a fost externat de la spital și se simte bine.

„Prieteni, mulțumesc Domnului că sunt bine. Am fost externat și fiul meu Victor mă așteaptă să mergem acasă. Vă mulțumesc pentru mesajele sincere și cuvintele calde, pentru rugăciunile voastre din inimă care m-au ajutat să fiu tare și să rezist. Vă sunt recunoscător tuturor, din tot sufletul, și vă rog să mă iertați că nu am putut răspunde fiecăruia în parte. Datorez o nemărginită recunoștință atât medicilor, cât și soției mele, Valentina, care a insistat, în pofida împotrivirilor mele, să cheme ambulanța la timp. O mică întârziere ar fi putut fi fatală pentru mine. Mulțumesc, draga mea sotie!(…) Ce ar mai fi de spus? Întotdeauna să ne grăbim să facem un bine astăzi, căci mâine poate fi târziu. Vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Chiril Moțpan.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata