Festivitățile dedicate copiilor de 1 iunie vor fi amânate. Ceban: „Va ploua binișor”

Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, manifestările în aer liber dedicate zilei de 1 iunie vor fi mutate pentru a se desfășura la sfârșitul săptămânii. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat, la ședința serviciilor municipale de astăzi, că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, manifestările cultural-artistice programate pentru celebrarea Zilei Internaționale a Copilului se vor desfășura la sfârșitul acestei săptămâni.

(Ion Ceban, primarul general al capitalei)

„Agenda evenimentelor va fi făcută publică. Doar că, iată, prognozele meteo nu sunt cele mai optimiste. Poate să plouă și să plouă binișor, din ceea ce vedem pentru ziua de mâine și poimâine. În condițiile în care unele activități nu vor putea fi organizate, se va propune ca ele să fie organizate la sfârșitul săptămânii, sâmbătă, atunci când ne va permite timpul de afară”.

În acest context, edilul capitalei a solicitat Direcției educație tineret și sport și Departamentului cultură să monitorizeze situația creată pentru a selecta care dintre aceste manifestări cultural-artistice pot fi comutate.

Meteorologii au anunțat pentru următoarele trei zile averse de ploi și vreme rece.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata