Filip, după decizia CC: „Gata. Ne-au fericit și cu dizolvarea. Ca prin minune, s-au rezolvat și toate problemele”

Și președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție pe Facebook, după decizia recentă a Curții Constituționale.

Cine crede însă că aici se încheie războiul politic greșește amarnic. Abia începe episodul doi.
Și dacă până acum unii au strigat “anticipate”, iar alții au strigat “guvern”, să nu credeți că de azi încep discuțiile despre vaccin și securitate națională. Nu.
Și în continuare țara e într-o mare criză. Oamenii ne mor. Personal am pierdut 2 membri de familie și câțiva colegi. Alții încă mai luptă cu virusul.

 

Licitația pentru cumpărarea vaccinului a eșuat. La frontiera țării noastre au loc mobilizări îngrijorătoare de trupe și muniții. Alte țări deja ies din această criză, Republica Moldova rămâne blocată. De 2 ani deja doar lupte politice și nimic pentru oameni. Dar pe cine interesează asta?

 

Sincer aș vrea să cred în ipoteza că anticipatele vor salva țara și mă voi bucura dacă așa va fi. Dar știu că în următorul parlament se vor regăsi aceleași partide acuzate azi de corupție.
Chiar dacă Parlamentul a fost sancționat azi prin dizolvare pentru acțiuni care nu îi pot fi imputate legislativului, ziua de azi desigur că poate fi calificată drept o victorie a Președinției în conflictul cu Parlamentul, dar e o victorie a lui Pirus. Căci ce fel de victorie e cea în care ai rămas singur să te bucuri de ea?”, s-a întrebat retoric Pavel Filip.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata