FOTO//Cum arată cei doi pui de tigri care s-au născut la Grădina Zoologică

La Grădina Zoologică din Capitală s-au născut doi pui de tigri. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Ion Ceban, care susține că pui sunt sănătoși, însă pentru ai proteja, accesul presei este interzis în primele zile.

Ceban a explicat că apariția puilor de tigri în grădinile zoologice este un fenomen extrem de rar. De aceea, edilul a solicitat ca accesul persoanelor străine să fie interzis pentru început.

„Avem doi tigri noi-născuți la Grădina Zoologică, lucru care se întâmplă foarte rar în grădinile zoologice. Unul este alb și altul este roșcat.  Astăzi am dispus directorului Grădinii Zoo să nu permită să vină cineva din reprezentanții media în acest sens. Lăsați-ne, vă rog frumos, un pic, o săptămână, două, cât o fi nevoie, ca să putem să asigurăm condiții minime pentru sănătatea lor. Nu sunt în pericol dar vrem să facem tot posibilul ca să se dezvolte, să crească, și să nu planeze vriun pericol anumit supra tigrilor mici”, a declarat Ceban într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, precizând că ulterior va reveni cu informații.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata