FOTO//Igor Dodon și-a sărbătorit ziua de naștere la celălalt capăt al pământului, într-un hotel de lux

Fostul președinte al țării și liderul PSRM, Igor Dodon, și-a sărbătorit cea de-a 46-a aniversare tocmai pe insulele Sahalin și Kurile. Acesta a anunțat pe pagina sa de facebook și a menționat că e un bun prilej pentru meditații.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare și pentru urările de bine! Vă doresc și eu sănătate și încredere în viitor. În acest an am sărbătorit ziua mea de nastere la „capătul lumii”, într-un loc remarcabil, foarte frumos și liniștitor – pe insulele Sahalin și Kurile. A fost un prilej extraordinar pentru odihnă și pentru meditații”,a  scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Acesta ar fi cazat la un hotel de lux, ”Янкито”, iar cazarea ar costa 35 de mii de ruble pe noapte, echivalentul a peste 400 de euro pentru 24 de ore, potrivit celor de la DosarMedia.

Jurnaliștii ruși scriu că hotelul aparține companiei rusești ”Гидрострои” și acolo nu se odihnesc doar bogătașii, ci și înalții oficiali din Federația Rusă, iar anul trecut, tot acolo, s-ar fi odihnit și fostul premier al Rusiei, Dmitrii Medvedev.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi zăpadă

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata