FOTO/ În Scuarul Catedralei Mitropolitane a fost modernizată rețeaua de iluminat nocturn

Primăria municipiului Chișinău anunță că a fost conectată instalația de iluminat nocturn în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Asta după ce a fost modernizată în cadrul primei etape a proiectului de renovare integrală a grădinii publice.

Potrivit municipalității, sursele financiare pentru reparația spațiului public sunt prevăzute în bugetul municipal, iar o parte din sumă este oferită sub formă de donație de Consiliul Județean Buzău, în baza Acordului de cooperare semnat de Primăria Municipiului Chișinău și Consiliul Județean Buzău, România.

„Proiectul de reabilitare a Scuarului Catedralei la această etapă presupune desfășurarea lucrărilor de renovare a rețelelor inginerești și a celor edilitare, instalarea sistemului de irigare, modernizarea iluminatului decorativ nocturn, precum și instalarea sistemului de supraveghere video”, comunică Primăria Chișinău.

De asemenea, în toamna anului trecut, mai spun autoritățile, au fost renovate și fântânile arteziene din parc, care vor fi puse în funcțiune odată cu începerea sezonului estival.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata