FOTO/ Pregătirile pentru lansarea Târgului și a Pomului de Crăciun în capitală, în toi. Ceban: Le vom lansa imediat cum suntem pregătiți

Pregătirile pentru lansarea Târgului și a Pomului de Crăciun în capitală, sunt în toi. Potrivit primarului general Ion Ceban, nu doar centrul capitalei este răsfățat, de asemenea, sunt amenajate zone în toate sectoarele.

„Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, târgul și decorațiunile instalate în oraș le vom lansa imediat cum suntem pregătiți. Vom stabili exact orele când vor fi conectate și deconectate luminițele, astfel ca oamenii să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Mulțumim din start partenerilor care ne ajută la organizare, plus și pentru generatoarele de energie electrică care vor fi donate, le vom transmite mai apoi instituțiilor noastre educaționale. La fel ca și în anii precedenți, împreună cu partenerii vom decora cu luminițe unele troleibuze și autobuze”, a declarat Ion Ceban.

Totodată, edilul a mai spus că troleibuzele turistice, ca și anul trecut vor face turul orașului, ghidul va fi Moș Crăciun, iar cei mici vor primi surprize dulci.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata