Foto/Video// Grav accident la Suruceni, după ce un automobil s-a ciocnit cu un Kamaz. Unul dintre șoferi a rămas blocat între fiare

Astăzi salvatorii din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.1 au intervenit pentru a evacua o persoană în urma unui accident de circulație care s-a produs pe traseul R6. Apelul la Serviciul 122 a fost înregistrat la ora 11:37.

Potrivit informațiilor înregistrate, un automobil de model Citroen s-a tamponat cu un autocamion de model Kamaz, în apropierea localității Suruceni, raionul Ialoveni, pe traseul ce duce spre comuna Leușeni. În urma impactului, șoferul autoturismului Citroen, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a suferit diverse traumatisme și a rămas în mașina avariată.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care au efectuat lucrările de extrage a persoanei. Bărbatul a fost evacuat din automobilul avariat de angajații IGSU, fără a suferi complicații și a fost preluat imediat de către medici la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Totodată, salvatorii au efectuat lucrările de spălare a traseului de combustibilul revărsat. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de resort.


Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata