Mai bine de doi ani a luptat cu cancerul, însă boala nemiloasă nu a cruțat-o. Natalia Arnaut, medic de profesie, a murit la doar 34 de ani

Mai bine de doi ani a luptat cu, cancerul, însă boala nemiloasă nu a cruțat-o. Natalia Arnaut, medic obstetrician ginecolog în cadrul Centrului Perinatal nivelul III, s-a stins din viață la 34 de ani.

„Administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului își exprimă cu nespusă tristețe și durere, regretul profund față de trecerea în neființă a colegei noastre Natalia Arnaut, medic obstetrician ginecolog în cadrul Centrului Perinatal nivelul III, care a dus timp de câțiva ani o luptă cruntă cu o boală nemiloasă.
Am pierdut o persoană cu un caracter deosebită și un specialist desăvârșit, care a activat cu dedicație și profesionalism în susținerea colegilor și pacienților instituției. În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie și le transmitem sincerele noastre condoleanțe.

 

Dumnezeu să-o odihnească în pace!”, se arată în mesajul de condoleanțe publicat de colegii săi.
Natalia Arnaut, medic ginecolog de profesie, a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2019. Atunci, colegii săi au venit cu un îndemn către toți ce-i care doresc să-i salveze viața.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata